Chocolate chip cookies

Ni har väl inte missat att Pysslotekets höstcybercrop går av stapeln just nu? Vi håller till i Pysslotekets grupp på Facebook så om du inte är medlem, skynda att bli det. Deadline för att delta är 15 november. För den som inte är bekant med uttrycket cybercrop så är det som en pysselträff, fast på nätet. I gruppen finns ett antal utmaningar upplagda, man scrappar sina bidrag hemma på sin kammare och laddar sen upp dem på anvisad plats. Men även om man inte vill vara med och tävla så tycker jag att man ska gå med i gruppen – det händer kuliga saker där för jämnan.

Jag ansvarar för en av utmaningarna i croppen, att inspireras av en mood board, en skiss eller både ock. Precis som vårt nya månadstema i bloggen. Vilken slump! 😉 Den mood board jag satt ihop ser ut så här:

…och det kort jag skapat som inspiration ser ut så här:

Jag har valt att göra ett slimlinekort med dies från Mama Elephant, ”Slim film city”. De finns inte i lager men Anna tar hem dem åt dig om du mailar henne på anna@pyssloteket.se. Det finns däremot andra slimlinedies i lager, sök bara på slim* i webbshoppen så dyker de upp. Stämplarna är Lawn fawns ”Creature was stirring” förutom ugnen och burken med frosting som kommer från ett gammal set, ”Sprinkled with joy”. Jag har använt Altenews ”Tiny hearts” för att stämpla ”tapeten” och till ”golvet” har jag bara inkblendat över en papperskant för att få illusionen av golvtiljor.

Om du inte bara blir sugen på choklad utan också inspireras av moodboarden så vill vi gärna se vad du gör (även om det blir utom tävlan). Använd hashtaggen #pyssloteketmood så att vi lätt kan hitta ditt alster.

OBS! PÅ LÖRDAG DEN 31/10 ÄR BUTIKEN STÄNGD EFTERSOM DET ÄR ALLA HELGONS DAG!

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera