Känslig

-”Men va känslig du är” kan vara på min topp-tre-lista av de tristaste kommentarerna man kan få…  Eh, ja, det är faktiskt ok att vara känslig ibland precis som citatet nedan lyder. Det kommer från ett av Dina Wakleys Collage Wordset, väldigt användbara som titlar till AJ-sidor. Ni kommer få se mig använda citat från dem fler gånger.

Idag blir det grönt. Jag har inspirerats av färgskalan i DT-Therese fina moodboard. Jag älskar grönt.

Jag har jobbat mycket med att få dimension och struktur genom att använda mig av Tim Holtz Layering Stencils Bricked o Feather samt en gammal The Crafters Workshopstencil från gömmorna (TCW357 Stencil Cell Theory ) och modeling paste. Man skymtar även Tim Holtz tissuepaper i bakgrunden.

När modelingpasten torkat färgsatte jag med akrylfärger som jag tunnade ut genom att spraya vatten och sedan lät rinna, torkade av eller helt enkelt bara tunnade ut med vatten och målade med pensel, men en hel del vatten är det för att få den där transparenta looken på akrylfärgen. Jag gillar även att måla med fingrarna, tycker det ger större kontroll över färg och nyanser. Testa vetja, det är härligt att måla med fingrarna!

Titelpeppen är som sagt ett Dinacitat närmare bestämt från Dinas Collage Words 2 och ballerinan hade jag i gömmorna men Tim Holtz alla olika Paper Dolls passar utmärkt här.

Du vet väl att om du inte hittar det du behöver i webshoppen så kan du alltid maila Anna med länkar och kolla om hennes leverantörer har så tar hon hem till dig!?

Grönt är skönt, det kan vi fastslå nu va?!?! 🙂

Idag postar jag nog julkorten. I dessa tider kändes det angeläget att höra av sig till alla de sina som man inte kunnat träffa på alldeles för lång tid nu. I år skickar jag fler än jag gjort på många år…

Hur går det är du färdig med julkorten eller är du på upploppet? Blir det fler skickade för dig i år också?

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera