Listen to your heart

it will show you the way är titel på sidan i en Aj som jag visar idag. Grönt är ju som bekant skönt så jag inleder det nya året lite vårgrönt sneglandes på DT-Therese gröna moodboard från december. I ärlighetens namn var jag också sugen på att använda lite saker som blivit liggandes oanvända så det blir grönt med inspiration av produkter så nästa inlägg blir med inspiration från januaritemat istället… 🙂

Jag har med vattenfast Versafine-ink stämplat blommor ur Incredible Stamp Set från Altenew  på akvarellpapper. Blommorna klippte jag sedan ut och färgsatte jag med den nyaste (för mig) Nuvo Shimmer Powder Jade Fountain. 

Bakgrunden byggde jag med Dina Wakleys tissue paper Backgrounds och akrylfärger där jag tagit bort färg med en våtservett genom en  stencil istället för att tillsätta färg som man vanligtvis gör genom stenciler gör jag alltså tvärtom. Titeln kommer från Tim Holtz stickerblock Smalltalk

För mer struktur i uppslaget har jag stämplat lite bokstäver med en stämpel från gömmorna, för att det inte ska bli så skarpa avtryck stämplar jag av en gång lite lätt innan. Jag stämplar även utan akrylkloss och tar upp ink lite slarvigt. Allt för att jag inte ska få skarpa streck och avtryck på min bakgrund.

Nu sparkar vi igång ett nytt fräsch 2021 eller hur!?!?!

 

 

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera