Ny utmaning på temat omtanke – haka på du med!

Idag 21 januari är det kramens dag… Mmm just det. Handtag, famntag klapp eller kyss… aldrig trodde man väl att man skulle sakna leken ryska posten som 43-åring, men efter ett år med Coronalivet är antalet kramar eller handslag utanför familjen lätt räknade eller lika med noll.

Man får helt enkelt hälsa eller visa omtanke på andra sätt. Och ett sätt är ju naturligtvis att visa din omtanke i ett kort eller skicka en pysslokram på posten. Och just nu när de så kallade oxveckorna precis dragit igång och vi behöver hålla i och hålla ut som aldrig förr i social distans tror jag det är viktigare än någonsin att påminna varandra om att vi finns där för varandra.

Så med anledning av Kramens dag startar vi en liten utmaning på temat temat kram, omtanke, vänskap, närhet, saknad, uppmuntran och så vidare. Skapa kort, gärna flera, inspirerat av orden i ordmolnen nedan och skicka till de som behöver lite omtanke och uppmuntran just nu. Kan vi inte starta en liten rörelse liksom? Sprida omtanke med våra kort just nu?

Tagga gärna #pysslokram och visa upp dina bidrag på Instagram. Du kan också posta dina bidrag i albumet för utmaningen i vår Facebookgrupp. Då är du med (med högst två bidrag) i en liten tävling. Vi kommer att utse en vinnare som får ett litet pris från butiken. Tävlingen pågår fram till och med 23.59 14/2 Alla hjärtans dag. Gott om tid att visa många lite omtanke genom dina handgjorda kort! Hoppas du vill vara med!!

Här är mina inspirationsalster:

Till nån man visar kärlek genom att hålla avstånd, stämplar från My Favorite Things Hooray Kind of day och Pile of fun (beställ dem från anna@pyssloteket.se de finns inte inne just nu) och papper från Lawn Fawn.

Till någon man träffat alldeles för sällan senaste året. Papper från My Favorite Things och Vicki Boutin. Stämplar från Altenew.

Till någon man brukade göra grejer med och nu är allt inställt. Blomstämpel från Altenew Wild Flora , text från Concord & 9th (beställningsvara). Papper även här från My Favorite Things och Vicki Boutin.

Färglagt har jag gjort med Altenews nya fantastiska akvarellpennor. Beställ!! De är underbara!

Haka på nu: skapa kort och gör någon glad!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

1 reaktion på ”Ny utmaning på temat omtanke – haka på du med!

Kommentera