Fina bidrag i temautmaningen

Förra veckan, på Kramens dag, startade vi ju en temautmaning om omtanke, vänskap, närhet, kramar…

Du kan läsa mer om utmaningen här. Posta gärna under #pysslokram på Instagram. Det är så i inspirerande att se antalet bidrag om omtanke växa! 💌

Idag tänkte jag visa upp lite bidrag som kommit in dels i Facebookgruppen, dels på Instagram under #pysslokram. Låt dig inspireras av dem så guidar jag var du hittar sakerna de använt eller liknande i Pysslotekets sortiment:

Först ut Kerstin Ekmark Johansson. Tjusigt papper i romantisk stil dekorerat med vita dies. Papper i liknande stil finns i butiken bland Primas papper och Kaisercraft. Om du är ute efter dies med ord finns det just nu hos Lawn Fawn och Rox Stamps.

Även Ullis Ekholm kör på dem romantiska stilen med lite vintagekänsla. Spetsen är fantastisk! Och blomsterbuketter som går från vasen i platt papper upp i 3D i blommorna – vilken cool idé! Här hittar du band och blommor.

Christel Övergaard har använt en riktigt fin gammal klassisk Hängel och färglagt underbart. Texten är från HÄnglar&Wings och heter Stora Texter.

Stephanie Robinson har gjort ett trendsäkert kort med Mama Elephants Slimcard Basics dies. Stämpeln heter Up with Love. Hör av dig till anna@pyssloteket.se och hör om hon kan ta hem den till dig. Härliga färger i rött och turkost. 😍

Anne Åkerblom har satsat på en rejäl färgfest med Distress Oxide Sprayer och textstämplar från HÄnglar&Wings

Ett av bidragen på Instagram kommer från kontot janedscreativechaos. Underbart sött med Lawn Fawn stämplar.

Färglägger blommor mer som en ängel än som ett troll gör trollmorpysslar som färglagt tulpanerna med Altenew Watercolor set. Texten är från HÄnglar&Wings.

Eliscrapar har sommarkänslan på burk. Man skulle kunna använda Mama Elephants Boba Shaker till något liknande. I Simple Stories nya serie Vintage hittar du fantastiska fjärilspapper. Innehåll till ett shakercard hittar du här.

Kontot Emmaskort gör ett kort på temat saknad. Ett tjusigt kort i lila. Pyssloteket har ju ett fantastiskt sortiment på cardstock. Fyra olika nyanser av lila hittar du här.

Visst kniper det i hjärtat när man tänker på alla kramar man missat med sina nära och kära. Men kort hjälper mot saknaden både för den som gör och den som får. Så skapa på – Jag ser fram emot att visa upp fler av era alster!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Kommentera