Take two

Efter att marodören här hemma hade vält ett vattenglas över det nästa färdiga kortet som var tänkt till förra veckans blogginlägg, bidde det inget blogginlägg. Ni får istället en återskapad kopia idag, trots att vi har gått över till mars månad och Susannes fina mood board.

Jag har använt mig av Altnews Delicate Clusters och stämplat dem med Altenews Dye Inks. Egentligen är det nog tänkt att vara gullvivor, men jag tyckte att det blev snyggt även i andra färger. Just layering stamps passar utmärkt till att stämpla upp en hel hög framför någon tv-serie.

Jag har sedan placerat ut blommorna på en panel av vit cardstock och som i sin tur är monterad på en kortbas i matchande grönt cardstock. Jag tyckte det blev lite tomt med bara blommorna, så i mellanrummet har jag klistrat fast små enamel dots från Altenew. Happy Birthday är en die från My Favorite Things som rent och slätt heter Happy Birthday. Jag har skurit ut det i gråskimrande cardstock och monterat ihop det på ett par lager av svart cardstock för att få lite höjd. Över alltihop har jag avslutat med lite Sheer Shimmer Spritz Spray som ger ett alldeles lagom diskret lager av skimmer, även om det inte syns så bra på bilden.

Den nöjda marodören

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera