Massa Mama Elephant!

Dagens inlägg är väldigt Mama Elephant tungt! En del set är äldre och det är nog bara ett som finns i lager. Misströsta dock inte, blir du kär i något finns det en pågående förbeställning fram till 7 april! Bara maila Anna med vad du vill ha!

Först ut är ett kort med Sunburst backdrop dien från Lawn Fawn. Först en Mjeh för mig men nu ett måste! Bakgrunden är gjorde med distress inks och ink blending tool. Den stora dragen är från ME Me and my dragon och är så oerhört söta! De mindre drakarna och texten kommer från Dragon wishes, också ME. Den sistnämnda finns i lager dock bara ett exemplar. Alla går dock att förbeställa!

En liten närbild. Jag valde att spraya bakgrunden med Shimmer Spritz men tog bort cirkeln i mitten först. Stämpelmotiven är stämplade med Memento dyna och färglagda med alkoholmarkers.

Sen gjorde jag ett par slim line kort! Karin Å inspirerade ju med sina drakar i sin livesändning i vår FB-grupp häromdagen! Jag var bara tvungen att prova! Textstämpeln kommer från Lawn Fawns Elphie Selphie medan de andra är Mama Elephant och Dandelion wishes samt Flying with friends.

Molnen gjorde jag med stencilern cloud från My favorite things ihop med distress inks. Gräset är border dies från Lawn Fawn, även dessa inkade jag in med distress ink.

Här är ett till kort på samma tema! Nu är stämplarna från Dandelion wishes och Hogs and kisses. Båda från Mama Elephant.

 

Ni har väl inte missat att vår CyberCrop dragit igång idag?? Vi håller till i vår Facebookgrupp och ikväll kl 20.00 kommer det ske en battle mellan Tettiz och Karin Å! De kommer starta upp med en av våra utmaningar som heter slumpen! Det här vill ni inte missa! =)

 

 

Inläggsförfattare: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera