Sju sorters blomster – en midsommarbukett av erbjudanden

Enligt traditionen så ska man på midsommarnatten sova med en bukett av sju (eller nio beroende på vem man frågar) olika blomster under huvudkudden och på så sätt få se sin tillkommande i drömmen. Pragmatisk som jag är tycker jag att det låter mest skräpigt och bestämmer mig för att gubben jag redan har är den jag ändå skulle drömt om 😉

Istället för en skräpbukett i sängen så erbjuder vi en midsommarbukett av erbjudanden. Från och med midsommarafton (imorgon, alltså, om nån missat det) och en vecka framåt så blir det rabatt på lite olika saker. Extrapriset kommer bara gälla en dag per vara så är man sugen gäller det att hugga direkt!

”Men!” tänker du nu. ”Det blir ju jättedyrt med frakt om jag vill nappa på flera erbjudanden!” Neeeej då. Anna har snällt gått med på att hålla ordrarna och samfrakta i slutet av kampanjen. Svara bara på bekräftelsemailet att du vill vänta med leveransen så fixar hon det.

Så håll ögonen öppna! Du vill inte missa vad som döljer sig bakom ”Prästkrage” och ”Käringtand”

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

1 reaktion på ”Sju sorters blomster – en midsommarbukett av erbjudanden

Kommentera