Tiny Birthday friends!

Idag blir det ett par kort med stämplar från senaste Lawn Fawn släppet. Idag använder jag Tiny Birthday Friends och Giant Birthday messages och dies till de sistnämnda.

Pappret kommer från Simple stories och deras kollektion Magical Birthday. Just det här pappret heter Let´s party. Jag har stämplat med embossingdyna och embossat med silverfärgat embossingpulver. Målade i några av mina bokstäver med alkoholbaserade markers.
Texten Happy Birthday stämplade jag med Memento Tuxedo Black och färglade innan jag la ett lager med glossy accents över bokstäverna.
Dekortationerna kommer från Buttons Galore Sparkletz. Just den här påsen heter Sailor´s sky.

 

Liten närbild.

 

Här har jag använt baksidan på samma papper som ovan. Tror jag använde alla figurer i stämpelsetet på samma kort! Haha!
Jag stämplar med memento dyna på Neenah classic crest och färglägger med alkoholbaserade markers.

 

Använder en Uni-Ball Signo White för att måla dit lite highlights.

 

Hoppas ni har en bra sommar såhär långt! Anna har nu stängt den fysiska butiken för semester. Webshopen är öppen som vanligt och ordrar kommer skickas några gånger under dessa tre veckor. När beror på när undertecknad kan komma loss från familjen. =)
17 augusti öppnar butiken som vanligt igen!

Missa inte vår lilla sommarutmaning som pågår i facebookgruppen vettja!

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera