Bakgrunder med Pinkfresh studio

Såg du kanske att vi hade erbjudande på produkter från Pinkfresh studio tidigare i augusti? Kanske passade du till och med på att klicka hem några grejer? I så fall kanske jag kan bjuda på lite inspiration till att använda dina nya godsaker! Eller varför inte använda det du kanske redan har hemma? Hur som så kommer här fyra kort varav tre är ganska lika varandra. Jag kunde inte riktigt låta bli att prova flera färgkombinationer när jag väl börjat.

Först ut har vi en färgglad variant där jag använt en av Pinkfresh studios pop out stamps, dvs bakgrundsstämplar som man kan plocka isär på ett eller annat sätt. Jag klickade hem den som heter Nested diamond och stämplade upp den i någon form av regnbåges alla färger.

Jag valde att stämpla upp bakgrunden med Distress oxides i färgerna: festive berries, picked raspberry, dried marigold, squeezed lemonade, twisted citron, salvaged patina och wilted violet. Ovanpå det satte jag två utstansade Giant happy birthday från Lawn Fawn, ett i svart och ett i glitterpapper från Lawn Fawn (min favorit, pixie dust). Sist av allt fäste jag lite stjärnor från Buttons Galore and more.

 

Till de tre korten som är i princip likadana så har jag använt mig av stencilsetet Fancy floral print layering stencil set från Pinkfresh studio tillsammans med både stämpel och die från Hero Arts Happy thanks stamp & cut XL (beställd via Anna, finns normalt inte i sortimentet). Jag skar ut happy i både svart och vit cardstock till alla tre och färgade in stencilerna med olika Distress oxides. Jag avslutade med ett par svarta enamel dots.

Här har jag använt salvaged patina och peacock feathers till blommorna tillsammans med spiced marmalade och ground espresso. Till stjälkarna och bladen använde jag twisted citron och mowed lawn.

Här använde jag kitch flamingo, picked raspberry, squeezed lemonade och wild honey till blommorna. Till stjälkar och blad blev det bundled sage och rustic wilderness.

Och här blev det milled lavender, dusty concord, squeezed lemonade och spiced marmalade till blommorna medan blad och stjälkar fick färgerna bundled sage och rustic wilderness. Det kan nog vara en ny favoritkombination tror jag!

 

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera