Bättre sent än aldrig eller Sent ska syndaren vakna…

Alltså jag köpte Magic Iris interaktiva die från Lawn Fawn för så länge sedan att jag inte minns det. Som vanligt var jag inte först på bollen när de släppte den utan trodde att ”den där vill man väl inte ha” så när jag försent upptäckte att jag måste ha den (när man ser allt snyggt alla gör med den…) så fick jag naturligtvis vackert vänta för naturligtvis blev den poppis och tog slut snabbt hos Lawn Fawn själva…

Känner ni igen er eller är ni först på bollen när Lawn Fawn släpper nytt?

Well, Magic Iris fick sen vänta vääääldigt länge hos mig innan den blev använd men shit vad kul det var att greja med den!

Först några lärdomar som jag tycker är värda att dela med mig av så slipper ni göra mina misstag 🙂

Börja gärna med att titta på en guidefilm på Youtube innan du drar igång. Jag har tittat flera gånger, stannat vid vissa sekvenser när jag så behövt. När man fått in den rätta knycken går det på löpande band som ni kan se nedan 😉 Det finns flera bra filmer, skriv magic iris i sökfältet.

Den här från Lawn Fawn själva tycker jag är bra. https://www.youtube.com/watch?v=MUP8cPbwwYU&ab_channel=lawnfawn

Använd gärna lite kraftigare cardstock till själva mekanismen så blir den stadigare och lättare att manövrera. Jag föredrar även att använda det till framsidan. Jag har använt Canson  Watercolour och Neenah 110lb på de här korten lite beroende på vad jag skulle färgsätta med.

Förutom Magic Iris dien har jag använt:

*Akvarellfärger

*Sunburst Background Die

*Magic Iris Add-On

*Magic Tropical Leaves Add-On

*Hänglar &Wings Snorkigt #1

*Lawn Fawn Watercolor Wishes Rainbow 6×6 (kortfronten)

*Sunburst Background Die

*Magic Iris Add-On

*Outside In Stitched Sun Frame Custom Die

*Magic Messages

*Bubble Of Joy (hjärtan)

*Small Talk Tim Holtz stickers

*Neenah 110 lb

*Canson Watercolour

*Sunburst Background Die

*Magic Iris Add-On

*Magic Iris Thought Bubble Add-On

*Bubble Of Joy (möss, bubblor & hjärtan)

Vad har du oanvänt hemma på ditt pysselbord, som bara ligger och väntar på att användas?

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera