Tolkning av novembers moodboard


Det känns så kul och spännande att äntligen få skriva mitt första inlägg här på bloggen. Jag har valt att tolka novembers moodboard. Jag fastnade för de olika blå nyanserna och tänkte direkt på serien Sparkle city  av Shimelle så jag i visste direkt att jag ville jobba med den.

Eftersom jag råkade tappa penseln på helt fel ställe på min 12×12 layout skar jag ner den så det blev en letter size istället som är 8.5×11

Bakgrunden är först målad med clear gesso  för att färgen ska kunna rinna mer istället för att absorberas av pappret direkt.  Den blåa färgen är målad med vanlig akvarellfärg.

Jag avslutar ofta med ett varv med symaskinen för att tillföra lite mer struktur och det gjorde jag denna gång också.
Hoppas ni också vill låta er inspireras av den härliga moodboarden.

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

Kommentera