Julkort med Hero Arts Looking glass winter forest

Förutom inspiration till dagens lucka så har jag lyckats göra lite juliga kort också som jag ville passa på att visa innan det är alldeles för sent! De är i stort sett lika men med olika färgkombinationer. Jag har använt Hero Arts Looking glass winter forest, glitterpapper (Lawn Fawns Pixie dust) och vit cardstock. Sen har jag embossat text med silvrigt embossingpulver, tror mitt är från Ranger.

“God jul” kommer från hÄnglar Wings Inbjudan Script och “Warmest wishes” från Altenew Modern Poinsettia. Bakgrunderna är blendade med Distress Oxides.

Här har jag använt ett par blåa färger, jag har redan glömt vilka det blev men det kan vara Salvaged patina och Mermaid lagoon.

Här har jag använt Kitsch flamingo och Wild honey.

Här har jag använt Twisted citron och Rustic wilderness/Mowed lawn.

Här tror jag att det mest är Stormy sky som syns men jag har för mig att det är lite Speckled egg också.

Sist men inte minst var jag tvungen att prova min nya Villainous potion, här tillsammans med Wilted violet.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera