Lucka 4: Önskelista

Temat för dagen är ”Önskelista”. Istället för att knåpa ihop ett kort eller liknande på temat så tänkte jag sätta ihop en riktigt önskelista. En pysslig sådan, så klart! Till min hjälp tog jag kollegorna i designteamet och frågade vad som finns på deras önskelistor eller om de har tips på saker som borde finnas på ERA önskelistor 😉

DT-Tettiz önskar sig ett enda stämpelset: Whimsy stamps ”Addicted to rubber”. Jag kan bara tänka mig vilka läckra, färgglada, Tettizkort det skulle bli av det här. Med den klassiska Tettizramen så klart!

Ett annat eftertraktat stämpelset är ”Life is Beautiful” från Visible image och det är DT-Pyzzlot som suktar efter det. Hon påstår att man inte kan ha för många stämplar och jag tänker inte säga emot! Hon hälsar att ”Visible images stämplar är maffiga, kräver inte massa färgläggning och är ganska enkla att imponera med… Just den här kolibrin får mig dessutom att längta efter våren, blommorna och fågelsången. Så många rätt helt enkelt!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett supertips kommer från DT-Katti – en MISTI! Personligen önskar hon sig den mindre varianten men det hindrar ju inte dig från att önska dig den stora! Och idag, lördag den 4/12 fram till klockan 15 så är det ett toppenerbjudande på bland annat MISTI:n – köp en och få 15 % rabatt på alla stämplar du beställer vid samma köptillfälle. Du hittar alla detaljer –> HÄR <–Katti bjuder även på ett rim till paketet:

”Härliga papper är mångas stora kärlek.

Att stämpla rätt är mångas stora surstek.

Så att stämpla rätt på pappret i lagom storlek

Blir med denna en riktigt enkel barnlek”

 

 

 

 

Som motvikt så önskar sig DT-Therese fler akryklossar från Inkadinkado. ”De är så sköna att använda med den lite vågiga formen, bra tyngd och tjocklek. Funkar finemang att lägga på något limmat som ska torka. Dessutom är de linjerade för att underlätta en rak placering av textstämplar. Nu behöver jag flera så att jag kan limma och stämpla mer på samma gång”

Man kan alltså aldrig ha för många akrylklossar – heller!

 

DT-Karin, hon tipsar om att köpa en side-kick. Den är liten och behändig, perfekt om man har ont om plats på skrivbordet. Extra plus att man inte behöver lyfta på rumpan och lämna pysselbordet när man bara ska stansa småsaker. Side-kicken finns inte i lager men Anna kan ta hem både varianten från Sizzix och den blommiga varianten från Altenew. Skicka ett mail till anna@pyssloteket.se med en länk så får du prisuppgift.

Dina Wakleys produkter har letat sig in i DT-Jennys pysselvrå. Hon har redan trillat dit på tissue papermedia tape och scribble sticks så nu står gloss sprays på önskelistan. (Och jag förstår henne – de är underbara!)

Allas vår DT-Malin, vad önskar hon sig då? Jo en ny skärmaskin, denna gång från Tonic. Hon gillar upplägget med linjal både uppe och nere samt att längdmarkeringarna finns även på mitten så det bli ännu enklare att få det precis så rakt som man önskar! Jag faller för namnet, jag. En ”Super trimmer” bara måste man ju ha!

DT-Marianne känner sig äntligen redo för att testa gel printing och önskar sig därför en Gel press. Välkommen till det träsket, Marianne. Jag kan också tipsa om att du kommer vilja ha aaaaalla akrylfärger och en brayer från Speedball – den är i mitt tycke överlägset bäst!

Jag då, vad önskar jag mig? Jaaaa… lite av varje. Så jag tänker nog vara lurig och säga ”ett presentkort”, helst ett (eller flera….) av högsta valör.

Det kan ju vara så att man sett lite sneak peaks på det nya Lawn Fawn-släppet (tillgängligt den 9 december)….

Eller fler gloss sprays….

Eller kanske en ny MISTI, 2.0 versionen ser ju för härlig ut…

Att hitta nåt att spendera presentkortet på lär inte vara något bekymmer.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar