Winter wishes med Echo Park: Winter

Många av er julkortsmakare kan nog känna att det är skönt att pausa från julkorten nu när julafton passerat. Jag säger tvärtom, det är nu den bästa tiden att skapa julkort börjar! 😉 Ingen press att skapa kort som ska postas ett visst datum, det material man köpt kan man göra slut på och dessutom i den julstämning som fortfarande finns hemmavid 🙂 Just nu är det dessutom finfina priser på julpapper och annat juligt hos Pyssloteket just nu så varför inte bunkra lite mera material 😉

Här kommer 3 kort som jag skapat med Echo Parks serie Winter. Jag har blandat sidor och urklipp från både paperpad och de lösa 12″ papperen

På det översta kortet har jag embossat kanterna med hjälp av Lawn Fawns embossingpenna samt WOW embossingpulver. De andra två korten har fått lite inramning av stickles. Ostduk i bakgrunden. Å inte att förglömma de kortbaser som bygger korten 🙂

 

Jag önskar dig en god fortsättning och ett gott nytt år!

Tack för att just du tittade in!

// Jenny

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Kommentera