Pippi på pingviner

På sistone har jag snöat in på pingviner till mina kort. Man får ju passa på så länge det är säsong! Till dagens kort har jag använt mig av en pingvin från My Favorite Things stämpelset Penguin Party. Den har fått bilda bokstaven ”I” i ”BIG”, som i sin tur är en del av My Favorite Things die Big Birthday Wishes. Jag har stansat ut ”B och ”G” i Lawn Fawns Pixie Dust Sparkle Cardstock och sedan färglagt med alkoholbaserade pennor. Ett perfekt sätt att få det i precis den färg du vill ha! Jag har sedan monterat bokstäverna på ytterligare ett par lager utstansat i vanligt vitt cardstock för att få lite höjd.

Textstämpeln kommer från My Favorite Things stämpelset Bitty Birthday Wishes. Bakgrundsdien är från Lawn Fawn och heter Itsy Bitsy Polka Dot Backdrop.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera