Enkelt födelsedagskort

Idag blir det ett ganska simpelt födelsedagskort där jag har gjort en egen bakgrund genom att stämpla My Favorite Things Fun Flowers stämpelset i Versafine Onyx Black över ett helt  vitt ark. Jag funderade först att färglägga hela bakgrunden, men landade i att behålla den svartvit. Istället fick det bli en färgklick med Neat and Tangled Hooray die utskuret i röd cardstock.

För att få lite dimensioner har jag gjort flera lager av den vita panelen och av Hooray. Hälsningen i svart är också upphöjt, men med hjälp av 3D-kuddar. Som avslutning fick det bli lite matchande enamel dots från Altenew.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera