Tulpankort med Altenew

Tulpansäsongen kanske är över, men det fick ändå bli ett tulpankort i dagens blogginlägg. Setet är Altenews Paint-a-Flower: Tulips. Altenew släpper varje månad ett lite mindre stämpelset med bara konturerna av blomman. Perfekt för oss som vill öva på färgläggning med andra ord!

Panelen är utstansad med hjälp av Lawn Fawns nya (-ish) Mini Slimline Stackables. Därefter har jag monterat den på ett svart cardstock som är yttepytte större, för att få färgerna att ”poppa” lite. Det hela är sedan monterat på en kortbas som jag har vikt själv av Neenahpapper. För att inte ta bort fokus från tulpanerna fick det räcka med en liten embossad hälsning. Hittar man inte rätt cardstocknyans, så är ett tips att göra ett eget med samma pennor som man färglagt motivet med.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar