Dina Wakleytags med Heidi Swapp och Visible Image

Idag blir det tags här i bloggen. Funkar perfekt som presentetikett eller ett bokmärke till boken du läser. Jag har använt mig av Dina Wakleys stora vita tags som är i två olika storlekar i samma förpackning. Den större är med andra ord stooor 🙂

Jag började med att färga in tagsen med lite distress ink, speckled egg och salvaged patina.

Den stora tagen har lite tissuepaper i botten som jag fäst med Primas: Soft matte gel. Allt mönsterpapper kommer från Heidi Swapps serie Sun Chaser. Lite heavy gesso genom Dina Wakleys stencil; Bumps gav både mönster och struktur. Har embossat med WoW embossingpulver för lite glitter. Ramen vid fjärilen är från samma serie: Sun chaser, ephemera die cuts. Lite beroende är jag nog av ostduken då den återfinns på båda tagsen 😉 . Alla tre fjärilar är stämplar från Visible image: Wings of change. Jag har stämplat dem med svart stämpeldyna och sedan färglagt dem med Dina Wakleys scribblesticks.

Det som skiljer den mindre tagen från den stora är att jag använt en annan stencil tillsammans med heavy gesso. Den här stencilen kommer från Aall & Create och heter: Lotza Diamondz. Jag har även stämplat lite svagt av stämpeln Bold alphas mini från Aall & Create. Tråd och paljetter från egen gömma.

Önskar er alla en fin söndag och hoppas alla ni mammor får en härlig morsdag!

 Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar