Aall and Create fröken Dee!

Jag ”råkade” beställa hem fyra stämplar från Aall and Create som föreställer en karaktär som kallas ”Dee”. Jag köpte A-M Dee, Boozer Dee, Nurse Dee och Gardener Dee. Förutom roliga motiv så har de roliga små texter. 🙂 Idag visar jag kort med de två förstnämnda seten.

Det började med att jag satt och kladdade med mixed media lite random på ett akvarellpapper. Jag hade ingen inspiration och visste inte vad jag skulle göra. Lager på lager med papper från böcker, washitape, cheesecloth, tissue paper och dekos från Tim Holtz.
Jag limmade fast allting med Soft Matte Gel från Prima och lekte sedan med Scribble sticks från Dina Wakely, vit gesso, distress oxide spray och mini distress ink.
Sen bara låg den där bakgrunden några dagar och när jag skulle skapa med de här stämplade valde jag att försöka färglägga dem i samma färgskala som bakgrunderna så långt det var möjligt och låta motiven och texterna stå för sig själva!

Jag stämplade motivet på akvarellpapper med Versafine Onyx Black och färglade med akvarellfärg.
Även texten stämplades med samma dyna och där inkade jag in kanterna med Mini Distress ink Stormy sky.

Det här är jag på morgonen! Utan tvivel! Hahah! Fler som känner igen sig? Motivet limmade jag på bakgrunden och den lilla lappen med
texten är monterad med 3d-kuddar.

Man riktigt känner hur trött hon är…. <3

Hoppas ni har det bra allihop! Missa inte sommarens utmaning i facebookgruppen! Karin Å har med lite hjälp från teamet knåpat ihop en Sommarbingo som är riktigt utmanande. Mer kan du läsa i vår facebookgrupp!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

1 reaktion på ”Aall and Create fröken Dee!

Kommentera