Ljus och tändsticksask med American Crafts: Sweet Rush

Idag vill jag visa ett ljus och en tändsticksask som jag altrat med papper från American Crafts och serien Sweet Rush som designats av Vicki Boutin. Det papper som jag utgått från heter Garden Variety.

Baksidan på papperet fick bli basen på ljus och ask. Till ljuset skar jag en remsa papper som jag limmade ihop runt ljuset, den går lätt att dra ner när man önskar undvika ljusets låga.

På basen har jag med hjälp av lite Prima soft matte gel fäst lite tissue paper från Dina Wakley. Runt ljuset fick även lite riven vit cardstock och lite rivet papper från Sweet Rush: Garden Variety plats. Blommorna har jag klippt ut från samma papper. Klippte ut en extra mittrundel som jag fäste med 3d-kuddar för extra 3d-känsla. Tog två svarta knappar från egen gömma, trädde snöre genom knapp, blommor och sedan några varv runt ljuset innan jag avslutade med en rosett.

På tändsticksasken har jag gjort två små blad. Jag har målat vit cardstock med Dina Wakleys scribblesticks och klippt ut blad på fri hand med sax. Tryckte sedan bladen lite lätt mot svart stämpeldyna för att de skulle matcha mönsterpapperet lite bättre med lite ”smutsig finish”.

Ha det gott!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar