Julkort med Lawn Fawn och Colorado Craft Company!

Hur går det för er? Har ni kommit igång med julkortsproduktionen? Jag har miljoner ideér i huvudet och alltför många inbegriper shopping…  Känns det igen?
Idag visar jag kort med material från Lawn Fawn, Sizzix och Colorado Craft!

Först ut är underbara Beachy Christmas från Lawn Fawn. Jag inkblendade bakgrunden och träden med distress ink. Jag har stämplat med MementoNeenah papper och färglagt med alkoholbaserade markers.

Bakgrundsdien heter Tropical Backdrop. Den finns inte i lager men vill man ha den så kan Anna beställa hem den. Jag kombinerade den med Hammock and trees, båda två passar perfekt till de här stämplarna!

 

Samma stämpelset men här kombinerade jag med Palm Tree Border istället.

 

Söta tomten! Hoppas han får en avkopplande semester. 😉

Nästa kort är med stämplar från Colorado Craft. Setet heter Merry Everything och är verkligen toppen till snabba julkort! Jag stämplade och embossade dem i guld på Bristol Smooth papper och inkblendade sedan med distress ink. Jag valde ljusare färger i mitten och mörkare i kanterna. Det är faktiskt Black Soot längst ut. Var inte rädd för att lägga svart till de mest oväntade färgerna. När man blandar ihop dem så blir den långt ifrån svart men man får en fantastisk effekt!

Ramen är en die från Mama Elephant som heter Oval Deco Frame.

Det här är en Sizzix die från mina gömmor som heter Stunning Snowflake. Anna kan ta hem den för den som så önskar. Den är otroligt fin och stor! Jag gjorde bakgrunden genom att först stämpla lite slumpmässigt med en textstämpel på ett akvarellpapper och embossa med klart embossingpulver. Det här skapar en resist som gör att distressfärgen inte fastnar där sen. Den här textstämpeln är en äldre stämpel från Penny Black, men man kan använda vad som. Det måste inte vara text heller.

Jag drog sedan ut distress ink i färgerna Lumberjack Plaid (oxide) och Aged Mahogany på mitt craft sheet. Sprayade lite med vatten och smooshade mitt papper i det.  När det torkade stämplade jag ytterligare lite mer med samma textstämpel och Aged Mahogany.

 

Den största snöflingan stansade jag ut i glitterpapper från Tonic Craft Perfect (det går superbra att stansa intrikata detaljer i det!) Den mindre i akvarellpapper i samma färg som bakgrunden men blekare. En del av den mindre embossade jag sedan med Clear Sparkle embossingpulver.
Texten kommer från Hänglar & Wings julsånger och är stämplat med Aged Mahogany och embossat med Clear Sparkle.

Nu ska jag göra lite mer julkort och sedan sätta upp lite adventsljusstakar. Första advent ligger väldigt tidigt i år, så jag blev lite överrumplad!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar