Minc!

Ingen har väl ungått att missa den senaste hypen med foil?? Jag har varit lite för snål för att slå till på en maskin i tron om att det inte är något för mig… Men så fick jag veta att man kan skriva ut text på laserskrivare och sedan körda det genom en minc med foil och tadaaaa… jag är såld. Allvarligt. Vem trodde annat?

Visar ett kort idag där jag gjort precis detta fast istället för en minc har jag använt en billig laminator. Huruvida det funkar eller inte verkar skilja sig åt, min är okej men inte perfekt.. så det blir nog en minc…. :O

IMG_6966_iphone

Kortet i sig inspirerades jag till från en av facebookgrupperna jag är med i! Har stansat med Loopy rings direkt på ett kortbas från Anitas. Lagt ett mönstrat papper från Lawn Fawn bakom. Rotade bland alla mina gamla wood veneers och hittade hjärtan!

IMG_6967_iphone

Texten grattis syster skrev jag ut på sambons laserskrivare, direkt på vellum. Sen la jag folien över, guldsidan upp och vek ett skrivarpapper runt alltihop. Sen körde jag det genom minc/laminator. Väl ute på andra sidan drar jag bort folien och WOILA! Det stannar kvar på texten! 🙂   I lajk! Prova om ni inte gjort det. Misströsta icke om ni inte har laserskrivare, det finns många andra alternativ. Minctoner pen bland annat, det kommer annat också! 😀

http://static.inlinkz.com/ppr.js

MalinT

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

0 reaktioner på ”Minc!

    zarischka

    (22 februari, 2016 kl. 13:33)

    Eeeep!! Vad SNYGGT!

Lämna ett svar