Min kärlek för pennor…

…är stor. När Anna så tar in  mina favoritpennor för journaling/klotter så är lyckan stor. Till och med så stor att jag gjorde en liten filmsnutt för att berätta lite om dem och visa hur de ser ut. Du hittar dem HÄR i butiken och de heter Uni-ball Uni Pin Fine Liner och finns i flera olika tjocklekar – från 0,05 som smalast och 0,8 som tjockast.

 

Tack för titten! 🙂

Pyssla lugnt!
PyssloSignaturTettiz

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

0 reaktioner på ”Min kärlek för pennor…

    […] mina färger senare. Jag ritade streck med en av mina Uni-ball Uni pin Fine Line-pennor (se även tidigare inlägg idag om pennorna) och fyllde i med Primas Watercolour pencils och vatten innan jag skrev texten med […]

Kommentera