Snart är’e påsk!

Redan nästa vecka, faktiskt. Den kom väldans fort inpå i år vill jag lova. Jag tillhör kategorin som pyntar lite grann till påsk, nån duk, ett påskris med färgglada fjädrar, en porslinskyckling som får hänga med av sentimentala skäl. Påskens glada färger tilltalar mig så mycket mer är t ex. traditionella julfärger. Jag brukar däremot inte skicka så många påskkort, det blir kanske mamma och svärmor på sin höjd. Och om jag bara ska skicka två kort i år så är jag redan hemma! Jag har nämligen gjort två kort med ursöta Lawn Fawn-stämplarna ”Happy easter”. På första kortet blev det lite maskande och en fotomatta av ett Lawn Fawn-papper från blocket ”Let’s polka in the dark”…..

20160306_091134-1

… och på andra kortet har jag stämplat direkt på kortbasen. Båda korten är färglagda med Copics och har fått lite piff med Wink of stella, vit penna och/eller glossy accents.

20160306_091659-1

Hur gör du? Skickar du påskkort och pyntar eller går du direkt på påskägget? 😉

Glad påsk lite i förskott!

/Babsan

gunilla2

http://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera