Glad påsk

skulle jag lätt kunnat stämplat på det här kortet som jag färglagt med mina gansai tambi vattenfärger. Blomstämpeln kommer från mina gamla gömmor, känns bra att äntligen använda den men altenews stämplar är ypperliga att använda till vattenfärg. Den här gången stämplade jag med en brun dyna utan att embossa för att det skulle bli en mjukare övergång mellan kontur och färgläggning.

2016-02-18 11.1Om jag hade tänkt till lite innan så hade jag kunnat stansa ut mitt akvarellpapper i en rektangel med stygn…. det hade blivit sååå mycket snyggare och ramat in motivet men ibland så behöver man lära av sina misstag 🙂 Learning by doing! Nästa gång kanske jag kommer ihåg det! Tycker det är himla kul att pröva mej fram med olika tekniker med vattenfärgerna. Här har jag använt betydligt mer vatten än i början av mitt utforskande och jag har verkligen massor kvar att lära men kul är det.2016-02-18 11.9

Go with the joy and fear nothing! 🙂

Du vet väl att Anna kan ta hem dessa underbara vattenfärger åt dej. Släng iväg ett mail till anna@pyssloteket så får du info om tillgång och pris!

tambi36

Ha en alldeles underbar påskhelg allesammans!

karin3

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera