AJ – Spring is in the air

Den här sidan gjorde jag igår efter en vecka med riktigt aprilväder, det regnade, haglade, snöade och solen sken omvartannat. Trots det så kände jag att våren så sakteliga är på ingång, inspirerad av det gjorde jag den här sidan av en bakgrund gjord med Brushos. Det blir mycket lek med vattenfärg för mej just nu, akrylfärgerna får vila 🙂resized_20160501_150717

resized_20160501_171752

resized_20160501_171804

resized_20160501_171813

På bakgrunden har jag stämplat penny blackstämpel (privat) med archival i färgen olive. De röda frukterna är glimmer glam från mina gömmor, Anna har härliga glitterakrylfärger eller så tar du stickles om du inte som jag har glam i gömmorna! Fjärilarna kommer oxå från mina gömmor och är embossade med fine clear embossingpowder. Texten skrev jag ut på vanligt kopieringspapper och satte dit med multimedium matte.

Ut och njut av våren, det ska jag!

karin3

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

1 reaktion på ”AJ – Spring is in the air

    Anna

    (2 maj, 2016 kl. 10:48)

    Ljuvligt vårig sida med en massa härliga detaljer ♡ Bra beskrivning på vad du använder och hur! !! Glädje! Kram Anna 🙂

Lämna ett svar