SHE

was drowning but nobody saw her struggle, eller SHE needed a HERO so that is what she became… Donna Downey’s design igen och jag har använt både hennes textstämplar och ansiktet ”She pauses” Kolla med Anna om du blir sugen…kanske finns de kvar hos hennes leverantörer! Minns ni den här:  Jag lekte loss med mina brushos och blomsprutan. 2016-02-19 18.43.16

Det såg inte mycket ut för världen…riktigt fult tyckte jag till och med att den var…men… När den torkat, jag vred på pappret, och sedan stämplade lite så blev resultatet så här:

resized_2016-03-06 15.56.20

resized_2016-03-06 15.57.05

Den här sitter i en av mina många art journals men efter att jag gjort den gick jag loss fullständigt på att göra bakgrunder med brushos för att sedan stämpla ansikten och limma på qoutes! De och annat i samma anda kommer i ett annat blogginlägg då jag glömde fota dem innan jag satte dem bakom glas och ram tyvärr…

Beauty is in the eyes of the beholder! Mer färg åt folket!

karin3

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar