Mammaödlan har skapat…

…med andra stora ödlor, söta som socker! De jag talar om är såklart Lawn Fawns stämpelset Critters from the past, som jag lånat av min dotter… Japp, nu börjas det – mamman får börja låna av dottern – it’s payback time! 😉 Eftersom jag är en sån snäll och förstående mor så har jag såklart köpt diesen som finns till.

DinoVälkommen_Pysslo01

DinoVälkommen_Pysslo02

Jag färglade på akvarellpapper med Distress markers och vattenpensel från Prima Marketing – det är inte så ofta jag färglägger, så det var superskoj! Tänk på att använda vattenfast dyna när det ska färgläggas med vatten, annars kan det bli väldans ”kladdigt”. 😉

Kortet blev väldigt clean & simple i övrigt – lägger man ner tid på t.ex. färgläggning eller en läcker bakgrund så behöver man inte ösa på med massor av dekorationer (även om det är snyggt och kul!) – det kan bli oerhört fint och effektfullt ändå. Apropå clean & simple-kortmakeri så kommer jag förmodligen att hålla en sådan kurs i höst, så håll ögonen öppna om du är nyfiken och vill testa/lära dig mer. 🙂

Pyssla lugnt!
PyssloSignaturTettiz

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar