Don’t let the behaviour of others destroy your inner peace…

är tänkvärda ord som ska härstamma från Dalai Lama. Den här skapelsen återfinns numera inramad på min sovrumsvägg. Jag behöver påminna mej själv om dessa kloka ord emellanåt! 🙂 Bakgrunden är resultatet av en lek med brushos och en blomspruta med vatten och sen har jag stämplat med en av mina favoritstämplar ”She pauses” med Donna Downey design!.

Ingen aning om den går att få tag på ny, hoppas verkligen det men den har ett par år på nacken… Kolla med Anna, hon fixar om hon kan! Brushos eller Ken Olivers color burst vet jag iallafall att hon kan ta hem!

Unna dej att prova detta härliga medium, du kommer inte ångra dig! Texten skrev jag ut från datorn, klippte ut och ”skitade” ner med archival inka, samma som jag stämplade ansiktet med

resized_2016-05-02 19.07.47

karin3

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar