Priserna i sommartävlingen!

Ni har väl inte missat att det pågår en sommartävling hos Pyssloteket?! För att så många som möjligt ska ha chansen att skapa pågår tävlingen ändra fram till och med 21/8 2016.

Ni hittar all information om tävlingen HÄR!

Vill ni se vad man kan vinna? Såklart ni vill! Det är ett pris i avdelningen för kort och ett pris i avdelningen för layouter. Då man får skapa till båda kategorierna har man faktiskt chans på två priser! Priserna har ett värde av cirka 200 kr styck.

Detta kan man vinna i layoutavdelningen! Kitet innehåller fem papper från KaiserCrafts somriga kollektion Mermaid Tails, 2 matchande ark med stickers från My Little Shoebox, Isabella flowers från Prima och slutligen Heaven sent Zoe från Prima.

pysslopris-layout

Och detta kan man vinna i kortavdelningen! Ett 6×6 pad Paintables från Primas Tales of you and me, läckra lila rhinestones från Kaisercraft, två stycken Distress Paint från Ranger i kulörerna Shaded Lilac och Victorian Velvet.

pysslopris-kort

Inläggsförfattare: pysslotekettipsar

Kommentera