Come on – slide on over…

Såg de här diesen från Lawn Fawn hos Anna och tänkte ”mjäeh”…. ja jag vet.. jag lurar ingen. De har flyttat hem och OJ vad roligt jag haft! 😀

När jag skriver det här inlägget är de slut i butiken och när du läser det här har Anna semester. Men jag vet att det kommer en leverans med påfyllning och nyheter när Anna kommer tillbaka den 16 augusti! Häng på låset då! 😉

IMG_8178_iphone

Jag har stansat ut vågorna i vellum med en lawn faw die. Jag valde att placera motiven i två lager för att få ytterligare djup. Därför sjöjungfrun syns tydligare än fiskarna i bakgrunden!

IMG_8179_iphone

Bakgrunden är gjord med vattenfärger medan stämpelmotiven är färglagda med copic.

Fiskarna i bakgrunden täckte jag med Molotow masking pen innan jag gjorde bakgrunden. När bakgrunden är torr gnider man bort maskeringen och färglägger sina fiskar. Jag tycker det är supersvårt att få bort det men upptäckte att det gick myyycket lättare om jag gned med en microfibertrasa istället för fingret.

IMG_8180_iphone

IMG_8181_iphone

Det här stämpelsetet skulle inte heller flytta hem till mig… tur man har rätt att ända sig eller hur? 😀

MalinT

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar