Anarki och uppvigling!!

Hjälp mig! Idag gör jag något så hemskt som att blogga med material som JAG TYCKER att Anna ska ha i sitt sortiment men inte har… jag har jobbat på det ett tag och har nog lindat henne runt mitt finger snart….  😉
Ni hjälper väl till? Klart dessa stämplar ska finnas i butiken! Jag pratar såklart om Penny Black!
Många kort blir det, håll i er!

img_8931_iphone

img_8932_iphone

img_8933_iphone

img_8934_iphone

img_8935_iphone

img_8936_iphone

img_8929_iphone

img_8930_iphone

Ni som är uppmärksamma ser att den stora månen är To the moon från Altenew och textstämplarna kommer från Hero Arts och Altenew. Övriga stämplar är från Penny Blacks sortiment!
Det här är så fantastiskt roligt!! Jag hoppas verkligen de kommer in i sortimentet! När ni läser det här inlägget har jag lämnat huvudstaden. Kanske lika bra när Anna upptäcker min kupp?????   😀

MalinT

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

0 reaktioner på ”Anarki och uppvigling!!

  Katja

  (29 september, 2016 kl. 08:37)

  Men du kan ju inte få oss att dregla så över så konstnärliga stämningsfulla superfina kort och sen inte berätta hus du på t ex första och sista kortet fått till så levande snö, skuggor och ljussken från lyktan! Anna har du säkert runt ditt lillfinger så lite bus tål hon nog särskilt när alla kunder flämtar av häpnad! Ledtråd akvarellpapper, vattenpensel och distress Ink… Hm sen då??

   pysselmalin

   (27 oktober, 2016 kl. 17:25)

   Hej Katja!
   Lite svårt att förklara hur jag gör, jag gör lite olika varje gång! Börjar ofta med bakgrunden, sedan bygger jag på ”framåt” i bilden. Skuggningarna målar jag på frihand med pensel och mycket utspädd distress re-inkers. Mycket vatten hela tiden!
   Ibland har jag en färdig bild i huvudet och ibland växer den fram under tiden jag målar. =)

  Jennie

  (29 september, 2016 kl. 09:20)

  Jaaaaa, Anna köp in så kommer jag direkt!!!

  MiaPuh

  (30 september, 2016 kl. 01:56)

  Jaaa ta in Penny Black 🙂 såå många fina stämplar och grymt snygga alster.

Lämna ett svar