Fjärilar i min art journal

Ibland när jag målar/stämplar/kladdar i någon av mina art journals så fastnar jag och kommer inte vidare. Då låter jag den sidan ”vila” lite för att hitta ny inspiration till den vid ett senare tillfälle. Den här sidan är en sån sida som har fått vila tills jag kom på att jag skulle skriva den texten som nu står där. Man får inte ha så bråttom, alltså… 🙂 Ibland kommer inspirationen först lite senare. Våga låta bli att göra klart på en gång om det går trögt. Spara till en annan gång – då kanske du ser på ditt alster med nya ögon och får nya idéer.

butterflies_pysslo01

butterflies_pysslo02

Pyssla lugnt!
/ Jeanette – Tettiz

pysslosignaturtettiz

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

0 reaktioner på ”Fjärilar i min art journal

  Anna Uhras

  (20 november, 2016 kl. 19:41)

  Underbart vackert och så kloka och tänkvärda ord fina Jeanette <3 Dom orden behövde jag nu, tack!! Tack för härlig input kära du! Och ja nog blir jag sugen på dom läckra kritorna allt…medföljer din förmåga att använda dom så superbt också ??!! 🙂 <3 Kram Anna <3

   Jeanette - Tettiz

   (20 november, 2016 kl. 20:36)

   Tack snälla Anna!!
   Inte behöver du MIN förmåga när du har din egna, härliga stil!! Jag ser framför mig vad du skulle kunna göra med dessa… ?❤️

Kommentera