Det här är varför du behöver köpa en Misti!

Jag är den första att erkänna när jag har fel, även om det inte händer så ofta 😉 När några av mina vänner köpte Misti i början av förra året var min första reaktion – Smart grej men inget för mig! I april fick jag den demad på en träff och i maj fick jag prova den hos en vän. Tyckte fortfarande att den var smart men jag stämplade ju ändå inte så mycket längre. Jag hade nästan tröttnat på att alltid få dåligt stämplade motiv och mer och mer gått över till digitala stämplar. Men i somras köpte jag i alla fall en MISTI orginal och jag har verkligen inte ångrat mig! Den är sååå bra och värd varenda krona! Jag måste erkänna att det är den bästa investeringen jag gjort på länge när det gäller min scrapbooking!

Som en stor ATC fantast tänkte jag nu visa hur användbar MISTI är när man ska stämpla många upprepningar eller när man ska bygga en egen scen. Jag kommer aldrig mer behöva slänga kort som jag jobbat med för att stämpeltrycket blir dåligt!

misti-4

 

Jag ska göra åtta likadana ATC till en swap. Min tanke är att jag vill ha en fågel som rymt ur en fågelbur och titeln kommer bli Break Free. Jag vill att fågelburen ska hänga på en gren. Idag använder jag rackarns gamla stämplar som jag rotade fram i en låda men tekniken går ju att översätta med förslagsvis med Penny Black eller Lavinia som kommer i veckan. Och mitt huvudsakliga budskap idag är ju ändå hur BRILJANT MISTI är och inte locka er med stämplar 😉 Jag har blandat ihop Distress Ink Mermaid Lagoon, Evergreen Bough och Peacock Feathers med min Blending Tool. Jag har också använt Lucky Clover över en prickig Stencil. Jag gillar mina Archival Ink så jag använder Jet Black till min första stämpel. Jag är en ”messy” pysslare så jag använder skyddspapper på min MISTI.

misti-1

När jag börjar lägger jag min stämpel på mitt motiv så jag ser att den hamnar rätt sedan fäller jag ner locket och trycker till. Jag färgar in min stämpel och stänger locket igen. Vips med ett lätt tryck har jag ett helt okej tryck. Stämpeln är lite shabby så hundra perfekt går inte här men jag vill ha trycket lite mörkare så jag färgar in stämpeln igen och gör ännu ett tryck. Motivet hamnar på exakt rätt ställe! Jag blir lika lycklig varje gång 🙂

misti-3

Nu känner jag mig nöjd med mitt tryck!

misti-2

Jag upprepar trycket på alla mina åtta ATC och alla blir lika perfekta i rask takt!

misti-5

 

Nu är jag redo för nästa steg och placerar ut fågelburen (tryckytan nedåt) där jag vill ha den. Jag fäller ner locket och stämpeln fäster bra på locket. Sedan är det bara att upprepa proceduren. Eftersom jag placerar mina kort på samma ställe och använder magneterna så hamnar fågelburen på exakt samma och rätt ställe hela tiden!

misti-6

 

Fattar inte hur jag överlevde förut?! Men jag inser att jag kommer spara in utgiften för MISTI rätt snabbt då jag i snitt slängde vartannat stämplat motiv förut då jag inte blev nöjd! Det är mycket papper det! Så man kan säga att MISTI är miljövänlig också 😉

misti-7

Nu har jag mina åtta baser klara och jag ska nu fortsätta dekorera dem. Det gick lekande lätt och jag förstörde inte en enda bakgrund! Ni får ursäkta min hysteriskt röriga plats där jag fotade men ibland är jag sådär spontan och tar foton i flygande fläng!

14169750_10153934907663367_461299661_n  Kramar från DT Ullis aka LillBlomman!

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: ulrikablomfelt

Lämna ett svar