Loving memories

Älskar detta foto på vår son taget hösen 2003. Nåja man älskar väl typ alla sina foton på sina barn men vissa kan vara lite mer speciella.

DSCN5918

Idag visar jag en layout med papper från KaiserCraft och BoBunny. Bakgrundspappret är KaiserCraft och övriga BoBunny – Garden party.

Hjärtat i bakgrunden har jag gjort genom att göra en egen ”stencil”. Klippte till ett hjärta i ett a4 ark och använde ”ramen” som blev kvar med andra ord en egengjord stencil 🙂 Den la jag på bakgrundspappret och ovanpå hjärtat la en Tim Holtz stencil, Rosette, som jag använde tillsammans med svart Distress Ink pad. Älskar stenciler och Tim Holtz har massor med läckra sådana.

DSCN5920

Tim Holtz har även flera olika block med ord stickers. De är otroligt användbara på all ditt pyssel. Den här layouten gjorde jag på en scrappträff för några veckor sedan och just på träffar är det ju perfekt att skapa rubriker med dessa stickers.

Ha det bäst!

Inläggsförfattare: Päivi

Kommentera