En pappskalle presenterar sig; Enkla Tack-kort

Hej på er allihop!

Årets pappskalle här, det vill säga jag som fick äran att vara gästDT här i bloggen efter vinterns cybercrop. Superkul tycker jag och jag hoppas jag kan dela med mig lite av den glädjen! Susanne heter i alla fall jag och har scrapbookat i över 10års tid nu och några av er som också hållit på lite längre kanske känner igen mig som Susny. Jag scrappar Lo:er allra mest men det händer att jag även pysslar med allt det där andra som vår underbara hobby erbjuder såsom kortmakeri, mixed media, journal pages, ATC, Pl, planners och ja så fortsätter det *LOL*

Idag, som mitt allra första inlägg bjuder jag på några enkla Tack-kort. Kanske har ni varit på några fantastiska jul- och nyårsfester där värdparet har gjort sig förtjänta av ett tack?

Jag valde att arbeta med Tim Holtz stencil Roses och Distress Grit-Paste vilket jag tycker har en rätt så snabb torktid och så gillar jag den lite ruggiga ytan som mediumet ger. Efter torktiden så sprayade jag helt enkelt några gånger på kortet med en mist. Jag valde Primas Color Bloom spray  för att få ett skimrade uttryck men beroende på vilken effekt just du vill ha så går det utmärkt med någon annan mist. Jag avslutade med en pappersremsa från Echo Parks kollektion Fashonista (som just nu är slutsålt i shopen) och Doodlebugs prisvärda alfabet Teensy Type.

Här ser ni Grit-Pastens ojämna finish, den skimrande effekten av misten och att jag lagt på lite sytråd och festliga paljetter från Neat&Tangled som enda dekoration.

Som bas till mina kort har jag använt Anita´s färdiga kortstommar i A6-format med medföljande kuvert. Ett mycket prisvärt men framförallt användarvänligt sätt att skapa kort och jag tycker om att arbeta i det lite mindre och rektangulära formatet.

Nästa fredag syns vi igen och då bjuder jag på en Lo! Trevlig helg!

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

2 reaktioner på ”En pappskalle presenterar sig; Enkla Tack-kort

  Therese

  (25 januari, 2018 kl. 10:00)

  Så snyggt och läckert med grit paste, det måste jag prova! Nybörjare inom mixed media som jag är =)

   Susanne

   (25 januari, 2018 kl. 20:24)

   Tack! Visst är det snyggt. Kort torktid har den också vilket är ett plus!

Lämna ett svar