Magic color slider

Malin och andra i designteamet har tidigare visat superfina kort gjorda i dien magic color slider från Lawn Fawn. Den där Jennifer som vi ibland kallar den yberskickliga amerikanska ”pysslerskan” (crafter låter bra mycket bättre tycker jag…) Jennifer McGuire (vi säger så för att hennes videos ALLTID får en att vilja köpa typ allt).

Hon är en ständig inspirationskälla men inte alltid så lätt att efterlikna…den här gången hade hon twistat till magic-slider-korten till vänskapskort och presentkortshållare. Idag visar jag mina första försök.

Ganska likt de som ni sett förr men nu med ett foto bakom istället för färglagd bakgrund.

Jag har som mål framöver att vårda mina vänskapsrelationer som fått stå tillbaka alldeles för länge. Jag hoppas den här goa vännen hunnit få detta annars får ni lova att inte skvallra… 🙂

Gjorde även en presentkortsvariant, presentkortet sitter inte där på bilden så ni får tänka er det på den vita flärpen. Jag fäster presentkortet med lite dubbelhäftande tejp så går det lätt att ta bort.

Det är lite meckigt att göra de här korten med många olika moment.Men ack så roligt det är! En MISTI kommer verkligen väl till pass för att få stämplingen på exakt samma ställe! Utan den hade jag inte gett mig in på detta faktiskt…

Istället för att ingående berätta hur jag gjort länkar jag till Jennifers video här. Jag har gjort bakgrunden som magic slider card vilar på med distress oxides. Pingvinen och kälken kommer från Lawn Fawn och setet Tobbogan together. Hade lite problem med att få stämplingen plasten så krispig som jag hade önskat men antar att övning ger färdighet, utan MISTIn vet jag inte hur det hade blivit…

Jennifer tipsar om att ifall trycket blir fel kan man alltid tvätta bort det med ”rubber alcohol” (ytdesinfektion) och börja om igen. Jag har dock aldrig själv provat att ta bort tryck med det än utan använder det i andra tekniker där di därborta i USA använder ”rubber alcohol”

Nu ska jag gå på jakt efter bilder på mina vänner tror jag minsann och slå mig ner vid pysselbordet istället för att hänga vid datorn!

Tjingeling! Ses om en liten vecka!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar