Sprakande vinter

Hej =) då var det min tur att få inspirera er här i bloggen igen. Idag har jag gjort en layout med papper från Maja Design. Till det blommor förstås och en ganska kletig mixed media bakgrund. Fotot är taget på nyårsafton och modellerna är mitt barnbarn med sin mor, alltså min äldsta dotter. Hade riktigt roligt när jag gjorde denna layout, hoppas ni gillar den.

 

 

Papprena från Majadesign kommer från serien denim & Friends. Jag har använt två papper ur serien nämligen ”Jeans & T-shirt” och ”Streetwear”.  På min bakgrund har jag börjat med att lite random smeta på Primas ”Heavy Gesso White” med en palettkniv. Medan det fortfarande var vått sprejade jag med Prima Color Bloom Spray i färgerna ”Summer Sky” och ”Soft Teal”. När det torkat har jag använt en stencil från TCW ”Tile Mania” tillsammans med ”Distress Grit Paste”. Manilla tagsen har jag färgat in med Distress Oxide i färgen Broken China.

 

 

Blommorna jag använt på layout är Primas Zella Teal ”Grand Adventure” och ”Wanderer”. Jag har även använt en gammal Die som jag stansat ut lite vita blad med. I butiken finns ett stort utbud av olika dies att välja på. DENNA från Memorybox tex gillar jag =). Blommorna har sedan fått lite gesso på sig. Jag har även använt ett par chipboard detaljer från Wycinanka som jag stämplat på med textstämpel från Penny Black.

 

 

Det var allt från mig idag. Ha en fin lördag!

På återseende!

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Kommentera