Hoppsan…

.. det var visst min tur att blogga idag. Men jag förutsätter att ni inte suttit inne och väntat utan tagit vara på den – åtminstone i Stockholms innerstad – fantastiska vinterdagen. Sol, snö och -4 grader 🙂 En liten pippifågel på innergården gav lite vårkänslor och fick mig att inse att den efterlängtade årstiden faktiskt inte är så himla långt bort och att det inte alls är långsökt att blogga några påskkort.

Till korten har jag använt en hel del nytt från Lawn Fawns senaste släpp men även lite gammal skåpmat. Det är ju en av fördelarna med Lawn Fawn, att stilen inte förändrats så mycket över tid utan gammal och nytt går jättebra ihop.

Till det första kortet utgick jag ifrån en ny ramdie som jag bara älskar, Peekaboo backdrop. Den skapar själva rutmönstret och vill man så kan man använda de medföljande ”dörrarna” för att skapa luckor på några (eller alla) rutor. Pappret till ramen & gräset kommer från Perfectly plaid – spring 12″ och himlen är stansad från Gotta have Gingham. Stämplarna jag har använt kommer från de nya seten Easter Party (tillfälligt slut) och Happy village och det gamla setet Eggstra special Easter.

Till nästa kort har jag utgått från en die som heter Leafy tree backdrop: Landscape. Pappret är utbytt till Really Rainbow i både 6″ och 12″ men stämpelseten är desamma som ovan.

Kort nummer tre är kanske inte ett så traditionellt påskkort med tanke på att en elefant har huvudrollen – men varför ska inte elefanter få fira påsk?! Pappret är mera av Really Rainbow och även lite Watercolor wishes. Elefanten kommer från ”Slow down and enjoy” och hen har även en baksida….

.. och när man öppnar det ser det ut så här:

Högen med jelly beans som elefanten står på kommer från ett äldre set som heter ”How you bean”. Alfabetsdiesen på framsidan är också från Lawn Fawn, ”Cole’s ABC’s”.

Hoppas jag kunde förmedla lite vårfeeling och tack för titten!

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera