Smile – layout med Maja Design

Här kommer mitt sista inlägg som gästdesigner här hos Pyssloteket …… men ni bli inte av med mig. Övergår till att tillhöra ordinarie teamet vilket jag är oerhört glad för. Hoppas ni läsare också uppskattar det. Jag lär fortsätta att inspirera med blommiga alster uppblandade med diverse mixed media.

Nu till min layout skapad med papper från Maja designs serie Enjoying Outdoors och till det naturligtvis blommor från Prima!

Här har jag inte heller kunnat låta bli att kladda lite på bakgrundspappren. Denna gång med Distress Oxides i färgerna Vintage Photo, Peeled Paint och Fossilized Amber . Även lite Distress Grit Paste ihop med en stecil hamnade på pappret. Jag har även använt en textstämpel från Penny Black, som tyvärr är slut i butiken just nu, ihop med Distress Oxide färgerna. Nedan en närbild på det.

Jag älskar att bygga blomkluster och gärna lite på höjden vilket ni kan se på bilderna nedan.

Ett enkelt och coolt sätt att bygga lite distans på layouten är att använda sugrör som jag gjort här. Sugrören har jag målat lite med Primas Heavy White Gesso då jag inte tyckte de hade riktigt rätt grön färg. I och med att sugrören lyfter upp delen med pappren som fotot sitter fast på ger det mig rum att kila in lite blommor och bygga mer på höjden, vilket jag gillar. En del av blommorna har också fått sig en strykning med gesson. Men att bara använda blommor som dekortaioner blir lite trist så då använder jag naturligtvis min nästa favvo dekoration chipboard från Wycinanka, samt lite halv pärlor från Bo Bunny.

Det var allt för denna gång, på återseende!

 

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Kommentera