Glad påsk!

Ett påskkort är ju allt som oftast ganska färgglatt (särskilt när det kommer från mig) så dagens kort är minsta sagt lite udda. Inspirationen hittade jag på Pinterest men diesen som var använda på det kortet äger jag så klart inte. Efter att ha inventerat mina Art Bins så hade jag dock skrapat ihop några likvärdiga. Kaninen kommer från ”Scalloped treat box spring house add-on” (måste de ha så långa namn?!?) och ägget från ”Happy hatchling”. Gräset är ”Grassy border” och texten har jag lånat från ”Easter party

 

Hoppas ni alla får en solig, mysig och kanske kreativ påskhelg. Och på tal om kreativ, ni missar väl inte att det pågår en cybercrop i Pysslotekets facebookgrupp? Den pågår till 8/4 så än finns gott om tid att delta.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera