Lawn fawn Reveal wheel

 Som vanligt har Lawn fawn fått till en snygg och sammanhållen release med roliga teman. Det har ju blivit lite av en ”tradition” att varje release innehåller någon form av interaktivt kort och den här gången är det ett så kallat reveal wheel; när man snurrar på skivan/hjulet så dyker det upp olika texter i den utsansade rutan.

Hur söta är inte alla fiskar och andra djur i det nya You are sublime-setet? För att inte tala om de nya vågdiesen, Stitched wave borders.

På mitt första kort använde jag reveal wheel dien tillsammans med Reveal wheel sentiments men på det här kortet har jag inte gjort det. Här har jag istället rotat igenom mina stämplar och hittat en hel drös (det här är bara en bråkdel) små texter som passar. Är man redan välutrustad på stämpelfronten, särskilt Lawn fawnstämplar, så kan man spara en slant. Alternativt använda den sparade slanten till ett annat stämpelset 😉 T ex Party animals från Mama elephant.

Till båda korten har jag använt akvarellpapper, Canson XL. På kort nummer ett är motiven stämplade på Neenah, färglagda med Copics och utstansade. På kort nummer två är de stämplade direkt på kortfronten och färglagda med vattenlösliga färgpennor liknande Primas watercolor pencils.

Förutom det jag använt här så var Village shops och Ocean shadow box mina favoriter från det här släppet. Vilka var dina?

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

1 reaktion på ”Lawn fawn Reveal wheel

    Mera reveal wheel – Pyssloteket

    (9 juli, 2018 kl. 08:05)

    […] kort med den och jag vet att DT-Malin också är förtjust. Mitt förra inlägg hittar du här: Reveal wheel och ett inlägg från Malin finns här: Reveal […]

Kommentera