ATC med Scribbly Birds a lá Tettiz

Du har väl inte missat videon Tettiz postade för ett tag sen där hon visade hur hon färglägger Dina Wakleys Scribbly Birds? Det var fler än jag som inspirerades och testade att göra likadant och idag tänkte jag visa mina ATC som det resulterade i.

Dina har två varianter av sina Scribbly birds och jag har det set som innehåller 6 st mindre stämplar. Du hittar dem i butiken under övriga stämplar, finns de inte så maila Anna och kolla när de kommer in igen eller beställ direkt, jag är långt ifrån ensam att älska dessa ljuvliga fåglar!

Jag har använt både vattenlösliga oljepasteller och akvareller från Prima. Oljepastellerna är snarlika distress crayons, om du redan har sådana hemma!

Texterna är från Tim Holtz – Small Talk Stickers.

Här har jag använt Texture Paste genom en stencil, Dot Fade, också från Tim Holtz.

Visst är fåglarna bara för fina?

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera