Läskande drinkar

Sugen på en kall läcker drink? Med Tim Holtz – Cocktail Blueprint kan du bjuda dig själv eller din vän på en riktigt läskande drink. 🙂

 

 

Tillsammans med BoBunnys somriga, läckra och läskande papper från kollektionen Summer Bood kan du nästan inte misslyckas 🙂 Dessa papper finns både som 6×6 paper pad och 12×12 collection pack.

Till kortbas har jag använt mig av färdiga kortbaser som finns i flera olika storlekar i butiken, alla hittar du här. Fiffigt, billigt och smart att köpa dessa kortbaser, du får ju även kuvertet med 🙂

Den läckra drinken har jag stämplat upp på Neenah Classic cardstock. De finns nu i butiken i två olika tjocklekar. Jag har färglagt motivet med Copics och till de är det perfekt att använda sig av Memento – Tuxedo Black dynan.

Övrigt jag använt är en Fiskars skärmaskin  och 3d kuddar för att montera upp övre lagret av papper.

Ha det bäst!

Inläggsförfattare: Päivi

Kommentera