Triss i rosor

God morgon,

Här kommer tre kort där jag har använt mig av Altenews vackra Sweet Rose Bouquet. Fördelen med en MISTI är ju att man kan göra flera liknande kort på en och samma gång. Just det här stämpelsetet är himmelens smidigt då blommorna sitter ihop, så det tar minimalt med tid att passa in dem. Ett tips till er som tycker att det kan vara meckigt med layering stamps alltså! På alla rosorna har jag också använt mig av lite Wink of Stella för att få lite extra bling.

På det första kortet är bokstäverna Altenews Inline Alpha die som jag har skurit ut i ett guldigt cardstock med struktur som Anna precis har fått hem. Textstämpeln kommer från Altenews Stunning Cosmos.

Här är ytterligare ett morsdagskort där jag istället har använt mig av textstämplar från Hero Arts Happy Stamp & Cut och stämpeldyna från Versafine som ger ett riktigt krispigt resultat. Det svartvita bakgrundspappret är från gömmorna och paljetterna från Neat & Tangled.

Det sista kortet är monterat på en kortbas gjord av lite tjockare vellum som jag har stämplat Concord & 9th Triangle Turnabout med Versamark och därefter embossat det i guld. Hugsdien är från Lawn Fawn och utstansat i guldglittrigt cardstock. Nu när jag laddade upp fotot ser jag dessutom att dammråttorna ville vara med och visa sig som smuts på vellumet. 😉

Som vanligt, om det är några produkter som ni saknar i webbshoppen, är det bara att mejla Anna, så kan hon säkert ta hem!

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar