Scribble sticks in da house

Anna har tagit hem Dina Wakleys Scribble sticks och jag tackar och bockar. De är UNDERBARA.

De är mycket hårdare än Primas oljepasteller, men Scribble sticks är också vattenlösliga. Jag har inte testat Tim Holtz Distress crayons så jag vet inte hur de är i jämförelse, men efter att ha kollat på Youtube verkar det som att Distress crayons också är mycket mjukare än Scribble sticks.

Jag kan också rekommendera Dina Wakleys Cotton watercolor paper. Jag är pappersnörd och det här pappret är helt annorlunda än de akvarellpapper jag har testat tidigare. Det har verkligen en textilkänsla och absorberar vatten så det står härliga till. Det är gjort av återvunnet papper, vilket är toppen.

På Youtube finns en hel bunt med videor där Dina Wakley visar hur man kan använda Scribble sticks så gör din beställning på Pyssloteket och gå sedan in och kolla videor för inspiration. Glöm inte att öppettiderna i butiken ser lite annorlunda ut nu under sommaren. Längst ner i webbshoppen hittar du alltid aktuella öppettider. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar