Backfickan

Ni har väl inte missat att Pysslotekets webbshop har en liten avdelning som faktiskt inte finns i den fysiska butiken? Det är en sektion som heter BAKfickan där man hittar muffinsformar i alla regnbågens färger, både till normalstora muffins och till minivarianten.

Formarna kan bara köpas via webbshoppen men naturligtvis går det bra att beställa på nätet men välja ”hämtas i butik”.

Mina härligt färgsprakande formar är här fyllda med banankaka, perfekt när man har bananer som börjar sloka. Normalt ska smeten bakas ut i en sockerkaksform men det går precis lika bra att göra i muffinsformar. Och då är de så mycket enklare att norpa ur frysen också  🙂 Receptet hittar ni här: Babsans banankaka

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar