Glass, glass, glass i stora lass

Det senaste släppet från Lawn Fawn innehöll en sådan söt liten stämpel med en glass på, Sweetest flavor, så den fick följa med hem direkt. Jag har gjort ett par olika designer som alla bygger på samma tema, att stämpla den lilla glassen som bakgrund.

De två första går ganska fort att göra. Jag valde ut en färg och stämplade med Lawn Fawn stämpeldynor Butter och Minty fresh. De röda kinderna är stämplade med Guava. Jag stämplade sedan två glassar och körsbär med Versafine Onyx Black inkStrathmore Bristol Smooth papper och färglade med vattenfärgspennor lika Distress markers. Jag skar sedan ut bilderna med tillhörande die och monterade dem på bakgrunden. Jag avslutade sedan med ett lager med Glossy Accents på glassen och körsbäret. Det ger ett härligt blänk och tillför det där lilla extra. Hälsningen är heat embossad med Ranger Embossing Powder White på svart cardstock.

Jag gjorde ytterligare tre kort med detta tema;

Första kortet så stämplade jag glassarna med Versamark ink och heat embossade med Ranger Embossing Powder Gold. Jag fäste sedan körsbär på vissa glassar och täckte dem med Glossy Accents.

Även på nästa kort är glassarna heat embossade med Ranger Embossing Powder Gold men denna gång på Strathmore Bristol Smooth papper och sedan färglagda med vattenfärgspennor lika Distress Markers. Vissa glassar har sedan fått ett körsbär med Glossy Accents på sig samt även en omgång med Stickles glitterlim i färgen Diamond.  Det ser lite ”spännande” ut när man först lägger på Stickles (som man förstört det man just färglagt) men när det torkar så ser man knappt limmet utan kvar är endast ett härligt glitter.

Sista kortet på detta tema. Här är glassarna stämplade med Versafine Onyx black stämpeldyna och färglagda med vattenpennor lika Distress Markers. De är sedan utskurna med hjälp av tillhörande die och monterade på en rektangel gjord med Lawn Fawn Stitched Rectangle som är infärgad med distress ink. Texten är heat embossad med Ranger Embossing Powder White. Det sista som las till var lite Glossy Accents på körsbären och Stickles glitterlim, Diamond på glassarna.

Och till sist en liten närbild på de två sista korten;

Blev ni sugna på glass nu?!! 😉

Så här i sommartid så kan det vara bra att kolla öppettiderna till den fysiska butiken, finns alltid längst ned i webbshoppen. Annars kan du alltid starta din shopping precis när du vill, online.

Glassiga sommarhälsningar!

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar