Mera reveal wheel

Jag tror minsann jag vågar påstå att jag tycker att reveal wheel är den roligaste hittills av alla Lawn fawns action dies. Jag har gjort ett gäng kort med den och jag vet att DT-Malin också är förtjust. Mitt förra inlägg hittar du här: Reveal wheel och ett inlägg från Malin finns här: Reveal wheel!.

Till dagens inlägg har jag två nya att visa. Till båda har jag använt sk reveal wheel add-ons, Sweetest flavour och Speech bubble. Till det första har jag gjort lite ink smooshing över en embossad (privat) textbakgrund….

… och till det andra har jag använt det fortfarande lika söta Elphie selfie.

Insidan är lite extra piffad med mottagarens namn bokstaverat med Bold alphabet dies på Everyday pop-ups. Vänligen ignorera det faktum att jag lyckades sätta pop-up diesen i fel ordning 😉

Vilken är din favorit av alla Lawn fawns roliga dies?

 

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera